Cum să se ocupe cu stresul zilnic

Stresul la o varietate de stimuli în organismul uman are loc o reacție. Stresul-boala de astăzi endemice-a petrecut cu toate acestea, că mii de ani în urmă. O astfel de reacție a evoluat strămoșii noștri de zi cu zi în achiziționarea de produse alimentare, în legătură cu un eveniment situații de urgență.

Simptomele de stres


Ce se întâmplă, în cazul în care stresul afectează o organizație? Înainte de a explora o reacție a organismului la stres-factori, trebuie să știm că stresul are două tipuri de a distinge. Se disting pozitive și efectele negative ale stresului. “Stresul pozitiv” energizeaza, ajuta la a răspunde la situații de urgență, iar apoi, în cel mai scurt timp posibil de a restabili organismul la nivelul normal. (Acesta este un exemplu de atac pe stradă. Acest lucru este atunci când un hormon de stres, datorită în mușchii noștri, de a crește fluxul de sânge, care funcționează pentru a servi.)

“Negativ de stres” mai spiritual proces, pe baza, de obicei, în situația de viață provoacă. Aceste expunerea la diferite persoane fizice și emoționale simptome, duce, cum ar fi tremor, transpirații. (O astfel de reacție în acest cuplu, certuri, sau de comandă, poziția deja crescută de starea emoțională a solului.) În pericol poziția corpului crește așa-numitele hormoni de stres, adrenalina si noradrenalina de producție.

Crescut de stres, hormoni, mobilizarea organizației: creșterea tensiunii arteriale, creșterea de inima, de stomac si de piele, contracta vasele de sange si reduc cantitatea de sânge, crește activitatea inimii substanțe nutritive. În situații de stres, adrenalina si noradrenalina la un hormon steroid, secreția de cortizol, de asemenea, în creștere, care afectează de zahăr și grăsime este eliberat din corpul de stocare a energiei, pentru a asigura creierul si muschii, crește de lucru.

Procesul de stres în trei etape: 1., Situații de urgență (avertisment), care, în mare stat de organizare. 2., Rezistență pentru a rezolva situația de a mobiliza organismul. 3. Stadiul de epuizare latente de echilibru nu mai poate reveni la starea de echilibru alertă. Fiecare reacție, care servește pentru pregătirea corpului, organe și mușchi – de răspuns la situații de urgență.

Managementul stresului 6 puncte în simptome de răsfăț, de asemenea, să încercați să fie într-o stare tensionată, de a recunoaște și de a provoca cererea dumneavoastră. Trebuie să recunoaștem modificarea nevoie: dacă putem să te eliberezi de stres? Puteți evita? Dacă putem reduce impactul de timp și efort? Dacă putem obține un nou obiectiv? Pentru a reduce stresul, având în vedere intensitatea reacției emoționale: nu putem răspunde?

Haideți să încercăm să ia în considerare stresul ca o situație care trebuie să fie rezolvată, și nu am de gând să te bată! Nu intreba: ce s-ar fi întâmplat dacă…? Aveți nevoie pentru a învăța, a instrui, de stres, vă rugăm să aveți în fizică și emoțională reacția de recuperare! Aceasta este respiratia profunda, relaxarea musculara, terapia prin muzica, dar medicamente, feszültségoldó poate fi necesar.

Pentru a consolida starea fizică a organismului (“mai era bun de nimic”, de stat)! Este important să-și exercite (ciclism, inot, jogging, mersul pe jos și așa mai departe), de fum, , limitarea de cafea, și cu atât mai mult, mai bine, un somn regulat. Să depună eforturi pentru stabilitate emoțională.

 

cronică de stres și efectele sale

Acest lucru este important pentru o companie de construcții, relații, dezvoltarea și stabilirea de obiective realiste, de auto-examinare de dezvoltare. Este potrivit pentru fiecare zi, pentru ca stresul este reacția organismului, în cele mai multe cazuri, acum, de asemenea, activat de urgență indepartarea scop, precum și creșterii gradului de fapt nu ajută, situația a fost rezolvată. În acest caz, organismul s-a dus să-și asume restul de echilibru, sporită de reacție la stimuli externi, și în mod constant, pentru a restabili echilibrul, se angajează să asigure că stresul duce la un platou.

Stresul afectează organismul simptomele de stres, iritabilitate, oboseală, dureri de cap frecvente, tulburări de somn. În cazul în care organizația nu este în măsură să facă față cu o situație concretă de viață, de sănătate fizică și mentală (mental) la nivel de efecte secundare se dezvoltă. efectele nocive ale stresului asupra inimii și érrendszert au avut de suferit cel mai mult. Într-o situație stresantă, se produce cresterea tensiunii arteriale, ritmul cardiac crește la un nivel mai înalt, pentru a stabiliza inima pentru a lucra și de hipertensiune arterială (hipertensiune arterială).

Transpirație excesivă de sare și echilibrul afectează echilibrul sistemului digestiv, referatul volumul de sânge și de durată în cazul existenței vérellátási, ceea ce duce la o încălcare a contribui la dezvoltarea de ulcere tendința de a accelera, de a strica digestia. O adaptare permanentă a persoanelor, pentru a dezvolta depresie, alcoolism și în cazurile mai grave, sinuciderea poate duce.

Organismul de epuizare a resurselor slăbește sistemul imunitar și esendővé, ceea ce face organismul de infecții. Stresul-evita situații este aproape imposibil, în viața noastră, este inevitabilă. Negativ de stres de impact, pentru a reduce obiectivul. Pentru a găsi pentru noi cele mai eficiente posibilități de recreere, de relaxare, lungi plimbări în natură, masaj, efectele nocive evita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *